Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

WebHIS Call Manager

CallmanagerIs één van de strategische speerpunten van Labelsoft. Deze speciaal voor de Huisartsenposten ontwikkelde software wordt op grote schaal landelijk toegepast. Deze succesvolle module ondersteunt de processen die op een centrale dokterspost plaatsvinden. Vanaf het eerste contact tot en met de financiële afwikkeling, alles kan binnen Call Manager afgehandeld worden.

Tevens beschikt Call Manager over een volledig geïntegreerde WebHIS triage module, maar het is ook mogelijk om via een koppeling met andere triage systemen te triëren. Het resultaat wordt in Call Manager opgeslagen en aan de patiënt gekoppeld. Voor de waarnemend huisarts zijn de meest gangbare functionaliteiten opgenomen zoals het werken volgens SOEP, ICPC, G-Standaard(en) en het EVS.
Tevens wordt na het afsluiten van het consult een automatisch waarneembericht verzonden naar de huisarts van de patiënt. WebHIS Call Manager is zowel voor het Electronisch Medicatie Dossier (EMD) als het Waarneembericht Dienst Huisartsen (WDH) door Nictiz gecertifi ceerd. Hiermee voldoet Call Manager aan de modernste eisen.

De functionaliteiten worden ontwikkeld in goed overleg met
de eindgebruikers. Daarbij speelt ook de gebruikersvereniging HaGedis een grote rol. Een applicatiecommissie verzamelt vragen en wensen die breed gedragen worden en door Labelsoft Clinical IT BV vervolgenNictizs in WebH1S Call Manager doorgevoerd worden. In deze applicatiecommissie zitten eindgebruikers uit het hele land. De medische functies, vooral de functionaliteit voor waarneming, is ver doorontwikkeld en loopt synchroon met de landelijke ontwikkelingen van NICTIZ . WebHIS Call Manager is gekwalificeerd voor zowel EMD (Elektronisch Medicatie Dossier) als WDH (Waarnemings Dossier Huisartsen) en communiceert met het LSP.

Communicatie via het LSP zal in de toekomst een vereiste zijn maar de ontwikkelingen kosten tijd. Toch is communicatie tussen huisartsenpost en de eigen praktijk mogelijk via de OZIS koppeling. Vooral regionaal is dit een makkelijk te realiseren koppeling. In WebHIS Call Manager zijn beide uitwisselingsmogelijkheden te realiseren.

Meer weten, bel ons op 079 - 361 56 52 of mail naar verkoop@labelsoft.nlContact

*
*
*
*
*