Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

WebHIS Arts Portaal

Labelsoft biedt via het WebHIS ArtsPortaal een beveiligde (web) omgeving aan voor online samenwerking tussen zorgverleners. Met het WebHIS ArtsPortaal heeft Labelsoft een plek gerealiseerd waar zowel informatie als toegang tot systemen samen komt.  Deze plek is adequaat beveiligd zodat zorgverleners zonder problemen veilig gegevens kunnen uitwisselen en vertrouwelijke (patiënten) informatie kunnen aantreffen over zorg en welzijn.

Het WebHIS ArtsPortaal richt zich voorlopig op de interactieve communicatie met WebHIS Call Manager. Door gebruik te maken van het WebHIS ArtsPortaal is het mogelijk op iedere gewenste plek opmerkingen te plaatsen bij patiënten die zijn verbonden aan de huisartsenpost(en).

Voorbeeld: ArtsPortaal 01

Een praktisch voorbeeld is als een arts van een praktijk de huisartspost op de hoogte wil stellen van het feit dat een terminale patiënt uit zijn of haar praktijk dit weekend verwacht wordt en de wens heeft niet gereanimeerd te worden!

In deze gewenste situatie kan de huisarts vanaf ieder willekeurige werkplek die verbonden is met het internet in het WebHIS ArtsPortaal een opmerking toevoegen aan een patiënt (of een bestaande opmerking muteren) in Call Manager. Is een patiënt niet in het Call Managersysteem aanwezig kan deze meteen worden toegevoegd, inclusief de nieuwe opmerking die aan de patiënt gekoppeld moet worden. Het is zelfs mogelijk met uitgebreide templates te werken zoals bijv. een overdracht template voor terminale patiënten.

Het grote voordeel van het WebHIS ArtsPortaal is dat zonder tussenkomst van personen en of extra handelingen de huisarts cq. zorgverlener op ieder gewenst moment vanaf iedere werkplek die verbonden is met het internet kan worden opgestart. Dit is dezelfde methodiek als die voor de Feedback module wordt toegepast.

ArstPortaal 04De verwachting is om de functionaliteit in de komende tijd flink uit te breiden, waardoor zorgverleners contact en medische informatie centraal via internet kunnen raadplegen en inregelen.Het WebHIS ArtsPortaal is een webapplicatie waarbij de Inlog procedure plaatsvindt op basis van SMS of e-mail. Tevens voldoet het WebHIS ArtsPortaal aan de volgens de Nen 7510 gestelde normering op basis van een SSL/ VPN verbinding.

Huisartsenposten die reeds gebruik maken van de Feedback module kunnen op basis van dezelfde inlogprocedure gebruik maken van deze optionele module. Wilt u naar het WebHIS ArtsPortaal in beeld klik dan hier.

Meer weten, bel ons op 079 - 361 56 52 of mail naar verkoop@labelsoft.nlContact

*
*
*
*
*