Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

WebHIS ArtsPortaal in beeld

Patiënt selectieschermArtsPortaal 01
De arts cq. zorgverlener die middels een veilige internetverbinding toegang heeft tot het WebHIS ArtsPortaal heeft de mogelijkheid om op meerdere ingangscriteria een patiënt op te zoeken. Uitgangspunt is de Call Manager database van de huisartsenpost. 


Patiënt invoerschermArtsPortaal 02
Wanneer de patiënt niet in de Call Manager database voorkomt is de mogelijkheid aanwezig om direct een patient in te voeren. Deze patiënt wordt meteen opgenomen in de database van Call Manager en is tot het moment van de COV controle muteerbaar. Dit is mogelijk zolang het mutatieteken in het WebHIS ArtsPortaal zichtbaar is.  


Toevoegen van een opmerkingArtsPortaal 03
Door op het groene symbool (+) voor de patiënt te klikken verschijnt er een anders scherm waar u de mogelijkheid wordt geboden om een opmerking aan deze patiënt toe te voegen met een start en verloopdatum.

Deze opmerking zal voor de assistente en (waarnemend) arts in Call Manager zichtbaar worden gemaakt d.m.v. een pop-up scherm. 


Gebruik van een templateArstPortaal 04
Naast het toevoegen van een standaard opmerking is het mogelijk gebruik te maken van een zgn. template die wordt gebruikt volgens de richtlijnen van de palliatieve terminale zorg. In dit template kunnen aanvullende kenmerken van de patiënt worden toegevoegd. Contact

*
*
*
*
*