Login Labelsoft forum locked Log in
  • Huisarts

    Bent u klaar voor de toekomst? De oplossing ligt met WebHIS Zorgdossier binnen handbereik! Lees verder »

  • Huisartsenpost

    Met de volledig geintegreerde Triage module bereikt u nog sneller uw doel! Lees verder »

  • WebHIS Portaal

    Kwaliteitsverbetering met het WebHIS ArtsPortaal! Lees verder >

Triage in beeld

Registratie van de meldingRegistratiescherm CM
Na de patiëntselectie is het mogelijk om direct de triage op te starten. Dit kan binnen Call Manager vrijblijvend, dan wel verplicht worden gesteld.
 


Triage ABCD veilig
Triage ABCD veiligNa het opstarten van de Triage wordt meteen de vraag gesteld of de patiënt ABCD veilig is. Als eerste geeft u aan of de patient ABCD veilig is. In het geval van ABCD veilig de ingangsklacht worden aangegeven.
 


Triage
Triage ingangsklachtBij het ingeven van de ingangsklacht is het mogelijk dat er gekozen kan worden uit gerelateerde ingangsklachten. Bovendien kunnen er opmerkingen ter aanvulling worden ingevoerd. Ook is het mogelijk om tussentijdse adviezen aan te geven.


Urgentie bepalenTriage uitvoeren
Door het beantwoorden van vragen wordt de urgentie bepaald. Ook kunnen tussentijds(e) adviezen worden verstrekt. Dit kunnen eiegen adviezen zijn, of adviezen vanuit het gedefinieerde NTS database.


Registratiescherm
Wanneer de urgentie is bepaald komt u terug in het registratiescherm en wordt op basis van de triage de urgentie automatisch ingevoerd. Uiteraard is het mogelijk van de uitkomsten af te wijken. De uitkom-sten van de triage zijn ook voor huisarts in het af te handelen consult zichtbaar.


Controle assistente
De asistente het nog tijdens het gesprek de mogelijkheid een controle overzicht van de triage te overzien. Daarnaast wordt van alle triage handelingen een volledige logging bijgehouden.


Dossier voor de arts
In het journaal van de door de huisarts af te handelen consult is overzichtelijk de registratie van de triage zichtbaar.

 


Afgehandeld
In het 'afgehandeld' scherm is triage in een later stadium nog inzichtelijk. Bovendien is het mogelijk een rapport 'van - tot' te genereren met daarin weergegeven bij welke patienten wel of niet een triage is uitgevoerd.  
 Contact

*
*
*
*
*